FAQ

Du køber billet til et af vores arrangementer, som du finder her. Du vil opleve at blive sendt til en ekstern billetudbyder for at gennemføre købet. De hjælper os med at holder styr på både billetter, gæster og GDPR.

Der er ikke noget som det danske sommervejr! Vi afholder arrangementer i (næsten) al slags vejr. Så vidt muligt tilrettelægger vi arrangementer, så der er mulighed for at komme i ly. MEN vi vil opfordre dig til at have tøj med efter vejret.

Du eller din virksomhed kan afholde et arrangement med Rundt Om Bålet, lige hvor I har lyst, næsten da. Vi foreslår hellere end gerne en smuk lokation i naturen til jeres arrangement, men vi stiller naturligvis også gerne op hos jer, om det er i haven eller på parkeringspladsen. Der er mange muligheder, og sammen finder vi det sted, der passer bedst til jeres arrangement. Det kan af og til være forbundet med en ekstra lejeomkostning, afhængig af lokationen.

Alle er velkomne, og de fleste kan være med. Det kan dog kræve lidt af fysikken at kløve brænde, håndtere hele fisk og lave mad over de lave bål – men det klarer du nok. Børn og unge er som udgangspunkt med på samme præmisser som voksne. Kontakt os gerne, så aftaler vi, hvad der er bedst for jer.

Rundt Om Bålet holder til i Vendsyssels hjerte, Brønderslev. Vi afholder primært arrangementer i Nord- og Midtjylland. Men har du et ønske om et arrangement i en anden landsdel, så kontakt os, vi finder helt sikkert en løsning.

Hvis du vil deltage på et af vores arrangementer, køber du billetter på forhånd via vores billetudbyder. Vil du afholde dit eget privat- eller firmaarrangement, sender vi dig en regning med den aftalte pris og typisk med en betalingsfrist på 8 dage. Vores regninger er super nemme at betale med MobilePay – ret genialt, hvis vi selv skal sige det.

Bestiller du et privat- eller firmaarrangement aftaler vi en individuel pris for netop dit arrangement. I denne pris er kørsel indberegnet, vi tager 5 kr./km.

Har du købt billet til et af vores arrangementer og bliver forhindret i at deltage? Købet er bindende, og vi kan ikke refundere billetten, men du skal være meget velkommen til at glæde en anden med oplevelsen. Har du bestilt os til et arrangement og ønsker at aflyse? Du kan aflyse et arrangement indtil 5 dage inden afholdelsesdagen. Herefter opkræver vi et gebyr på 30 % af den aftalte pris. Afbestiller du senere end 24 timer inden afholdelsesdagen, må du forvente at betale 100 % for det aftalte arrangement.

Vi gør alt, hvad vi kan for at gennemføre ethvert arrangement. Skulle vi mod forventning blive nødsaget til at aflyse et arrangement, får du naturligvis refunderet dine billetter.

Kontakt os på Tlf. 6179 7828