Om Rundt Om Bålet

Hvad er Rundt Om Bålet?
Rundt Om Bålet er din (og min) smutvej til gode og lærerige oplevelser i naturen. Jeg arbejder for at danne rammerne om de gode oplevelser. De rammer tillader jeg mig at fylde ud med værtskab, viden og selvfølgelig uovertruffen mad og drikke. Jeg kalder det for oplevelsesgastronomi. Med afsæt i det professionelle restaurationskøkken guider jeg dig til at fremtrylle bålmad, som gør indtryk på dine smagsløg og måden at anskue råvarer på. Jeg vil inspirere dig til at bruge naturen. Derfor åbner jeg dørene til Rundt Om Bålet og lader dig komme med derud, hvor oplevelser og gastronomi knyttes sammen til personlige og sociale højdepunkter. Rundt Om Bålet holder til i hjertet af Vendsyssel, Brønderslev. Herfra bringer vi oplevelserne ud til både private og virksomheder i store dele af landet.

Hvem er jeg?
Jeg hedder Lukas Wolff, og jeg er gløden i Rundt Om Bålet. Gennem de sidste 15 år har jeg arbejdet som kok og køkkenchef på restauranter landet over. Alt lige fra landevejskroer, franske bistroer til prisbelønnede badehoteller. De seneste år har jeg fordybet mig i kultur- og oplevelsesverdenen. Her har jeg været med til at sætte mit præg på nogle af Jyllands nye attraktioner. Naturen har en uløselig krog i mig – det er her, jeg finder de ultimative råvarer og får de største oplevelser med hjem.
Hvis jeg kunne, havde jeg sendt oplevelserne til dig i en mail. Det kan jeg imidlertid ikke, og derfor inviterer jeg dig med Rundt Om Bålet. Du kan til gengæld sende mig en mail, hvis du og din familie, venner eller kollegaer trænger til lidt social kvalitetstid Rundt Om Bålet.