Bålmad

Er du interesseret i bålmad og ønsker at blive inspireret til dit næste bålmåltid?
Rundt Om Bålet er din smutvej til gode oplevelser i naturen. Vi sætter rammerne for spændende og lærerige aktiviteter, hvor gastronomi, oplevelser og natur knyttes sammen til personlige og sociale højdepunkter.

Rundt Om Bålet afholder arrangementer og events inden for bål og bålmad i Aalborg og Nordjylland.
Kom med til et af vores åbne arrangementer, hvor du har mulighed for at købe billet til en enestående kokkeskole eller bålbrunch i det fri. Her vil vi introducere dig for forskellige bål og bålteknikker, som vi skal arbejde med. En kokkeskole/teamcooking hos Rundt Om Bålet er både hyggelig og lærerig. Deltagerne samarbejder i små hold, som hver tilbereder dele af dagens bålmenu. Deltag i et af vores bålbrunch- eller bålmiddag-arrangementer, som du finder under fanen ”Det sker Nu”. Her vil du også finde andre arrangementer, hvor du kan møde os.

Vores åbne arrangementer bliver afholdt rundt om i Nordjylland. Vi har mange gode samarbejdspartnere, som byder på unikke rammer for vores arrangementer. Vi vælger altid lokationen med omhu, så vi kan tilbyde dig de største oplevelser med naturen og dens råvarer. Har du et ønske om at holde en anderledes fødselsdag, reception eller et firmaarrangement, skræddersyr vi naturligvis et arrangement, der passer til jer. Rundt Om Bålet har stor succes med personalearrangementer, hvor kollegaer får lov at samarbejde om praktiske opgaver, som både giver sjove udfordringer og mulighed for fordybelse i råvarerne såvel som relationerne.
Vil du overraske dine gæster med en sjov og anderledes fødselsdagsbrunch, eller er det din tur til at udfordre madklubben? Så stiller Rundt Om Bålet gerne op hos jer og guider jer igennem en bålkokkeskole, hvor I vil blive mødt af en overvældende råvarebuffet. Alle vores arrangementer bliver afviklet af en professionel kok, som sørger for, at I kommer sikkert i mål med dagens smagfulde bålmenu.

Når du holder et arrangement hos Rundt Om Bålet, står vi altid for alt det praktiske. Du møder op til en overdådig råvarebuffet, kolde drikkevarer, friskfangede fisk samt en passioneret kok og bålmand, som er klar til at guide dig sikkert igennem bålkøkkenets mange facetter. Du skal til gengæld være klar på at svinge øksen, få fingrene i ilden og lade dig rive med af den magiske stemning, der opstår Rundt Om Bålet.

Kontakt os på Tlf. 6179 7828 eller skriv en E-mail