Personalearrangement

Rundt Om Bålet tilbyder en række forskellige muligheder inden for personalearrangementer i Aalborg og Nordjylland.
Vi er specialiseret i bål og bålmad og klar til at give din virksomhed en mindeværdig og smagfuld oplevelse. Giv dine medarbejdere ild i øjnene og skru op for samarbejdet i jeres virksomhed. Hos Rundt Om Bålet kan I mødes i uforpligtende rammer og få store fælles oplevelser og minder med hjem.

Lad kollegaer mødes til et outdoorevent, hvor de sociale bånd og samarbejdet styrkes på tværs af jeres organisation. Et vellykket socialt arrangement er med til at styrke kommunikationen og skabe sammenhold i jeres virksomhed. Ligeledes er en god teamspirit med til at øge arbejdsglæden og den fælles indsats i virksomheden. Efter en dag med hænderne i ilden vil teamet have en fælles forståelse og indsigt i fordelene ved et positivt samarbejde.
Vi tilbyder aktiviteter inden for bålmad, kokkeskoler, teambuilding, social kvalitetstid og sanketure. Hos Rundt Om Bålet kan I selv være med til at designe jeres arrangement, så det passer præcis til jer og jeres budget.

Ønsker du og dine kollegaer en oplevelse til jeres næste firmaarrangement eller firmafest, så lad Rundt Om Bålet stå for alt det praktiske, som sikrer jer den bedste oplevelse omkring bålet. I kan eksempelvis være med på et teambuildingforløb, hvor I sammen skal tilberede en storslået bålmenu i bedste kokkeskole/teamcooking stil. Rundt Om Bålet byder velkommen med en overvældende råvarebuffet med grønt fra vores lokale øko-landmand og hele friskfangede fisk fra kysten.
Hvis I vil skrue ekstra op for hyggen, tilbyder vi et set-up, hvor I, i roligt tempo, kan tilberede lækre snacks over bålet, mens I nyder en kold øl fra et af vores udvalgte bryggerier.

Trænger I derimod blot til et sceneskift, så lad Rundt Om Bålet stå for jeres næste mødedag i unikke rammer med højt til loftet. Vi sørger naturligvis for bålkaffe fra morgenstunden og frokost tilberedt over bål for øjnene af jer. Lad kreativiteten blomstre i naturlige og frie rammer. Rundt Om Bålet kommer gerne med forslag til en lokation til jeres næste arrangement. VI har samarbejdspartnere i hele Nordjylland, som byder på unikke rammer til netop jeres arrangement. Hvis I ønsker at være tæt på virksomheden, stiller vi naturligvis gerne op hos jer, hvad enten det er på parkeringspladsen eller i baggården. Vi skal nok sørge for hyggelige rammer og står naturligvis for alt det praktiske.

Kontakt os på Tlf. 6179 7828 eller skriv en E-mail