BålBrunch på Havrevang
Søndag d. 6. august

Vil du være med til at tilberede en storslået brunchmenu over bål? Til denne BålBrunch vil du blive introduceret for bålmad, tilberedningsmetoder og bålteknikker. Du skal i fællesskab med de øvrige gæster tilberede en inspirerende BålBrunch af sæsonens bedste råvarer. I kommer til at hakke, snitte, ryge, stege, koge og bage jer igennem bålkøkkenets mange udfordrende facetter, alt sammen under kyndig vejledning af en professionel kok, som sikrer, at alle kommer i mål med den velsmagende BålBrunch.

Kl. 09.30 – 13.00 / Pris: 450,
Lokation: Havrevang, Lønstrup
Se mere og bestil billet her

Krabbe festival
D. 26.-27. august

Kom og smag på krabber. skaldyr og andre lækkerier fra egnen, som lokale producenter viser frem på havnen i Lemvig. Den sidste weekend i august forvandles Lemvig Havn til et univers af smagsoplevelser, boder med kunsthåndværk og lokale specialiteter, livemusik og fantastisk stemning. Det bliver et eldorado for ganen. Rundt Om Bålet serverer lækre smagsprøver, og du kan selv være med til at tilberede ”krabbe-brød” over bålet. På festivalen kan du også møde Simpel Woodsman og Jesper fra Krabbe Food, som begge står klar med lækkerier til dig.
Som en del af Krabbefestivalen vil der være masser af aktiviteter, sjov og legeområder for de mindste, når vi åbner området “Krabber for børn”.

Lørdag kl. 10.00 – 17.00 Søndag kl. 11.00 – 15.00

Gratis Lokation: Lemvig havn
Se mere her