Det Sker Nu

Bålmiddag Nordjysk Madfestival
Lørdag d. 27. august

Rundt Om Bålet er vært for en fantastisk kokkeskole og bålmiddag på den Jyske Ås. I løbet af eftermiddagen kommer du med ud og sanke vilde urter, du bliver klogere på bålteknikker og sammen med dagens øvrige gæster tilbereder du en luksuriøs 3-retters bålmiddag af lokale råvarer. Aftenen kulminerer med et veldækket bord i bedste bålmadsstil, dækket med smukke træbrædder og emaljekrus, hvos vi nyder resultatet af eftermiddagens arbejde. Rundt Om Bålet serverer lækre drikkevarer fra udvalgte bryggerier.

Klokken 16.00 – 20.30 / 750,- + gebyr
Klik og bestil billet her

Bålbrunch Nordjysk Madfestival
Lørdag d. 3. & søndag d. 4. september

Vær med når Rundt Om Bålet gæster Rosenbeck Frilandskød i forbindelse med Nordjysk Madfestival. Her kan du være med til at tilberede en overdådig bålbrunch i samarbejde med de øvrige gæster. Rundt Om Bålet serverer bålkaffe og introducerer dagens program, inden vi kaster os over de lækre råvarer. Slutteligt er der kun tilbage at nyde maden og det gode selskab.

Klokken 09.00 – 12.30 / 375,- + gebyr
Klik og bestil billet her

Bæredygtighedsfestival Vendsyssel
Lørdag d. 10. september

Som en del af Bæredygtighedsfestival Vendsyssel samles nogle af områdets ”små og specielle” virksomheder og danner rammerne for et marked, hvor du kan blive klogere på at bruge naturen på en bæredygtig måde samt møde en masse lokale ildsjæle. 
Derudover vil der være aktiviteter for børn og barnlige sjæle.
Rundt Om Bålet er på pladsen hele dagen og er klar til en snak om bål, mad og fremtidige arrangementer. Og mon ikke, at vi også serverer lidt mad fra bålet.

Klokken 11.00 – 16.00 /
Pris 0,-
Lokation: Sølvgade 80, Hallund, 9700 Brønderslev