Pinse BålBrunch
Søndag d. 28. maj

Vil du være med til at tilberede en storslået brunchmenu over bål?
Til denne Pinse Brunch vil du blive introduceret for bålmad, tilberedningsmetoder og bålteknikker. Du skal i fællesskab med de øvrige gæster tilberede en inspirerende BålBrunch af sæsonens bedste råvarer. I kommer til at hakke, snitte, ryge, stege, koge og bage jer igennem bålkøkkenets mange udfordrende facetter, alt sammen under kyndig vejledning af en professionel kok, som sikrer, at alle kommer i mål med den velsmagende BålBrunch.

Kl. 09.30 – 13.30
Pris: 450,-
Lokation: Jerslev 9740

Se mere og bestil billet her

Try Out-door
Fredag d. 7. april

Langfredag i påsken kan du prøve et hav af spændende outdooraktiviteter i Slettestrand helt gratis. Der bliver alt fra bålaktiviteter til ture på Puch Maxi, til besøg af fede outdoorfolk, som vil lære fra sig. Tag familien med til en fed outdoor dag i Slettestrand – Try Out-door Slettestrand. Hos Rundt Om Bålet kan du bl.a. blive inspireret til at lave mad over bål og få gode tips og tricks med hjem. Der vil dagen igennem være mulighed for at prøve kræfter med at tilberede udvalgte bålsnacks.

Kl. 10.00 – 17.00
Lokation: Slettestrand
Pris: Gratis

Se mere her

Påske BålBrunch
Søndag d. 2. april

Vil du være med til at tilberede en storslået brunchmenu over bål?
Til denne Påske Brunch vil du blive introduceret for bålmad, tilberedningsmetoder og bålteknikker. Du skal i fællesskab med de øvrige gæster tilberede en inspirerende BålBrunch af sæsonens bedste råvarer. I kommer til at hakke, snitte, ryge, stege, koge og bage jer igennem bålkøkkenets mange udfordrende facetter, alt sammen under kyndig vejledning af en professionel kok, som sikrer, at alle kommer i mål med den velsmagende BålBrunch.

Kl. 09.30 – 13.30
Pris: 450,-

Lokation: Bålhytten i Gateway, Blokhus klitplantage.

Se mere og bestil billet her

Bålmiddag Nordjysk Madfestival
Lørdag d. 27. august

Rundt Om Bålet er vært for en fantastisk kokkeskole og bålmiddag på den Jyske Ås. I løbet af eftermiddagen kommer du med ud og sanke vilde urter, du bliver klogere på bålteknikker og sammen med dagens øvrige gæster tilbereder du en luksuriøs 3-retters bålmiddag af lokale råvarer. Aftenen kulminerer med et veldækket bord i bedste bålmadsstil, dækket med smukke træbrædder og emaljekrus, hvos vi nyder resultatet af eftermiddagens arbejde. Rundt Om Bålet serverer lækre drikkevarer fra udvalgte bryggerier.

Klokken 16.00 – 20.30 / 750,- + gebyr
Klik og bestil billet her

Bålbrunch Nordjysk Madfestival
Lørdag d. 3. & søndag d. 4. september

Vær med når Rundt Om Bålet gæster Rosenbeck Frilandskød i forbindelse med Nordjysk Madfestival. Her kan du være med til at tilberede en overdådig bålbrunch i samarbejde med de øvrige gæster. Rundt Om Bålet serverer bålkaffe og introducerer dagens program, inden vi kaster os over de lækre råvarer. Slutteligt er der kun tilbage at nyde maden og det gode selskab.

Klokken 09.00 – 12.30 / 375,- + gebyr
Klik og bestil billet her

Bæredygtighedsfestival Vendsyssel
Lørdag d. 10. september

Som en del af Bæredygtighedsfestival Vendsyssel samles nogle af områdets ”små og specielle” virksomheder og danner rammerne for et marked, hvor du kan blive klogere på at bruge naturen på en bæredygtig måde samt møde en masse lokale ildsjæle. 
Derudover vil der være aktiviteter for børn og barnlige sjæle.
Rundt Om Bålet er på pladsen hele dagen og er klar til en snak om bål, mad og fremtidige arrangementer. Og mon ikke, at vi også serverer lidt mad fra bålet.

Klokken 11.00 – 16.00 /
Pris 0,-
Lokation: Sølvgade 80, Hallund, 9700 Brønderslev