Kokkeskole

Rundt Om Bålet afholder løbende åbne arrangementer i Aalborg og Nordjylland,

Kom på kokkeskole med Rundt Om Bålet og bliv klogere på vilde råvarer og bålmad. Rundt Om Bålet arrangerer kokkeskoler og bålmiddage i Aalborg og Nordjylland for både private og virksomheder.

På en kokkeskole hos Rundt Om Bålet vil du blive mødt af synet af en storslået råvarebuffet, alt imens du bliver taget imod af dagens bålmester og professionelle kok, som vil guide dig sikkert igennem bålkøkkenets mange facetter. Du vil bl.a. blive præsenteret for friskfanget hele fisk og sæsonens bedste grøntsager og frugter fra vores lokale øko-landmand. Til at krydre dagens bålmenu tager vi dig med ud på en sanketur, hvor du vil blive præsenteret for områdets spiselige urter og blomster.
Tilbage i bålkøkkenet skal du og de øvrige gæster selv i gang med at skære, snitte, hakke, hukke, koge, stege, ryge og flambere jeres vej fra friske råvarer til en storslået bålmiddag. Vi vil undervejs viser jer en masse forskellige teknikker til at tilberede mad over bål, som gør indtryk på dine smagsløg og måden at anskue råvarer på. Med mange års erfaring fra professionelle restaurationskøkkener sikrer vi, at kvaliteten altid er i top på både råvarer og det færdige resultat. Vi lærer dig at filetere hele fisk, bygge en primitiv rygeovn, og hvordan du bygger det helt rigtige bål.

Rundt Om Bålet afholder løbende åbne arrangementer i Aalborg og Nordjylland, hvor du kan købe din plads på holdet. På siden Det Sker Nu kan du finde vores kommende arrangementer og bestille din billet via vores billetpartner. Hos Rundt Om Bålet afholder vi både kokkeskole og bålbrunch-arrangementer, hvor du får lov at komme helt tæt på bålkøkkenet. Du har også mulighed for at booke os til et privat arrangement, hvis du ønsker at holde en fest ud over det sædvanlige. Giv dine gæster en oplevelse for livet og inviter dem med i bålkøkkenet. Du kan invitere dine kære til bålmad til din næste fødselsdag, reception, polterabend eller enhver anden mærkedag, du vil gøre lidt ekstra ud af.

booke os til dit næste firmaarrangement

Du kan også booke os til dit næste firmaarrangement, hvis du vil give dine ansatte og kollegaer en fælles oplevelse, som opbygger relationer og styrker sammenholdet i din virksomhed. Med en kokkeskole hos Rundt Om Bålet får I ikke bare en hyggelig dag i naturlige rammer med højt til loftet, I får også en teamspirit, der varer ved, når I kommer tilbage på arbejdspladsen.

Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige lokation til dit næste event. Vi kan tilbyde en række naturskønne lokationer i hele Nordjylland. Det er selvfølgelig også en mulighed, at vi stiller op hos jer, hvad end det er på parkeringspladsen, i haven eller i baggården. Vi sørger altid for, at rammerne bliver fyldt ud med gode og mindeværdige oplevelser Rundt Om Bålet.

Kontakt os på Tlf. 6179 7828 eller skriv en E-mail